Jobba och träna samtidigt med Fitdesk – motionscykel med laptophållare

Motionscykel med laptophållare
Motionscykel FitDesk

Är du den upptagna typen som alltid är uppkopplad, alltid jobbar med något projekt, samtidigt som du känner att du måste röra mer på dig? Då kan FitDesk vara något för dig.

FitDesk är en motionscykel med laptophållare. Enligt recensionerna sitter laptopen fast riktigt stabilt i sin hållare, som också har plats för en mus. FitDesk har dessutom fickor med plats för en fjärrkontroll eller mobiltelefon.


Mottagandet för denna motionscykel har varit överlag ganska positiva. Vi ställer oss dock lite skeptiska till hela konceptet eftersom man får mer ut av sin träning, och sitt jobbande för den delen, om man verkligen koncentrerar alla sinnen på själva utförandet. Det känns också som att en motionscykel med laptophållare är ytterligare en av alla dessa produkter som skapar stress.

Men om du inte är mycket för detta med mindfulness, och anser att du utan problem kan skriva och bränna kalorier på en och samma gång kan som sagt FitDesk vara något för dig.

Vi är osäkra på när den finns i Sverige, men hittar du den någonstans hittar du den på nätet. Produkten kostar strax över 200 dollar och bör alltså ligga på ungefär 2000 kronor i Sverige (saker och ting är alltid billigare i USA).

Om du verkligen hade tänkt satsa på en motionscykel för att komma i form rekommenderar vi istället att du satsar på en dyrare variant, då dessa som oftast är mer stabila, mer hållbara och ger överlag en bättre träningsupplevelse.

Betyg Fitdesk: ***

%d bloggare gillar detta: