Träningsredskap för hemmet och professionell träningsutrustning billigt online

Träningsredskap för hemmet och andra träningsprodukter är en marknad som håller på att växa sig riktigt stort på nätet. Och fattas väl bara annat med tanke på att utbudet och priserna är mycket bra jämfört med den vanliga handeln! Längre ner i artikeln listar vi butiker som erbjuder allt från lättare träningsutrustning som fitnessbollar, stavar, träningskläder, och pulsklockor till avancerad gym utrustning, löpband och professionell boxningsutrustning, etc. Samtliga butiker ingår i seriösa nätverk av e-handel i Sverige och är därför till 100 % trygga att handla hos.

Det är bökigt, omständligt och tidskrävande att behöva ta sig till gymmet. Dessutom är det helt onödigt. Det går att få minst lika bra att nå fina resultat hemma! Det finns inget magiskt som inträffar bara för att man går in i ett svettigt gym. En del kan visserligen känna att de får mer energi i sällskap med andra, medan andra känner att de kan koncentrera sig bättre och få ut mer av sin träning om den sker hemma. Det är någonting väldigt befriande med att kunna grimasera och stöna precis hur mycket och hur olämpligt som helst…

De bästa butikerna online med träningsredskap och professionell träningsutrustning

  • Välkända Cdonhar funnits på nätet länge och har ett sortiment av lite mindre skrymmande träningsredskap, som till exempel Abilica rockringar, pulsmätare, hantlar, yogamattor, viktvästar, avancerade stegräknare och fitnessbollar. Klicka här för att komma direkt till CDon webbutik.
  • Gymgrossisten har kettlebells, pullup-bars, hopprep, pulsmätare, Ab Rollers för magträning och mycket mera. Klicka här för att komma till Gymgrossisten.
  • De överlägset mest populära produkterna inom nischen träningsredskap är motionscykel, crosstrainer och löpband. Du hittar flera av dessa produkter på Sporttema. Detta handlar om kvalitetsprodukter till ett bra pris. De billigaste varianterna av till exempel motionscyklar är inte att rekommendera om man är seriös i sin träning. De går sönder för lätt.
  • Vill du köpa begagnade träningsredskap är det Sveriges största auktionssajt Tradera som gäller. Här hittar du bland annat professionell träningsutrustning för dig som vill bygga ett gym, i hemmet eller ett kommersiellt gym. Du hittar bland annat mycket prisvärda fria vikter, träningsmaskiner, handskar och bälten, medicinbollar, träningsmattor, boxningshandskar, sandsäckar, balansbrädor och mycket mer. Nackdelen kan vara att begagnade träningsredskap är så slitna att de blir en säkerhetsrisk. Köp därför inga redskap osedda. Är det något man inte vill snika med är det sin träningsutrustning.

Vilka träningsredskap ska man satsa på?

Orbitrek träningsredskap

Det beror på vad du är ute efter förstås. Men först och främst, det finns inga ursäkter för att INTE ha en pullupbar hemma. Bättre träning för hela överkroppen, främst då rygg och armar går helt enkelt inte att få. Den urgamla övningen, att långsamt häva sig upp och ner i en stång (eller gren för den delen) är den mest effektiva som finns för såväl att bygga muskler som att bränna fett. Dessa pull ups, chin ups (handflatorna mot dig) bygger främst biceps och ryggmusklerna. För att uppnå balans träna också triceps och bröst med vanliga armhävningar samt en dips-ställning.

Kan du göra fler än 15-20 repetitioner armhävningar, dips eller pull-ups i ett set? Komplettera då med en viktväst. Denna Iron gym-viktväst är mitt självklara val, då den är enkel att justera (från 300 gram upp till 10 kilo), billig, samt har en gedigen utformning som inte hämmar rörelsemomenten.

Observera att vi ständigt uppdaterar denna sida när det tillkommit spännande outlets online där du kan köpa billiga träningsredskap för hemmet.

%d bloggare gillar detta: