Summering av året som gått för Nyttigt.eu – året då vi gick över miljongränsen

Nyttigt.eu växte kraftigt under 2012 och tidigt under detta år nådde dessutom sidan, som startades september 2009, den magiska ”1 miljoner lästa artiklar”-gränsen. Det totala antalet lästa artiklar på nyttigt.eu under förra året uppgår till över 650,000 stycken (statistikverktyget registrerar långt ifrån alla besökare).

Under 2012 så var 14 november den dag vi hade flest läsare. Den mest populära artikeln just denna dag var om Pepsi bantningsläsk.

  • De mest lästa, nya artiklarna, under förra året var ”tips på att undvika solbränna”, och ”orsakar fullmåne sömnproblem”.
  • Flest besökare får Nyttigt.eu från Google och Facebook, men även från olika forum som till exempel familjeliv.se.
  • De flesta av våra besökare kommer från Sverige, men det är också väldigt många läsare från de andra nordiska länderna. Totalt sett, avslöjar vårt statistikverktyg, har vi haft besökare från totalt 141 länder under förra året!
  • Under 2013 kommer vi fortsätta publicera minst tre artiklar i veckan, om såväl nyheter som historiska tillbakablickar på kost, träning och fysisk och mental hälsa överlag.

Ett innerligt tack till alla våra läsare som länkat till oss från bloggar, och som gillat oss på Facebook och som prenumererar på vår mail!

Här hittar ni förresten vår Facebook-sida.

%d bloggare gillar detta: