Ett piller som bromsar åldrandet sägs vara på väg

Ponce De Leon
Ponce de leon letade efter ungdomens källa

Ponce de Leon letade efter ungdomens källa som han aldrig fann. Däremot upptäckte han Florida, vilket väl får sägas vara en bedrift i sig. Men Ponce de Leon dog trots alla sina bedrifter i livet endast 61 år gammal (vilket förvisso inte var så illa på 1500-talet).

Nu hävdar den ryske biokemisten Vladimir Skulatjev som jobbar på Moskvas universitet att han uppfunnit ett piller som kan förlänga livet med flera decennier. Medicinen förhindrar kroppens celler från att brytas ner och bromsar därmed åldrandet. Det aktiva ämnet i dessa nya föryngringspiller har fått namnet ” Skulatjevs joner”.

Skulatjev menar att detta piller kommer lanseras om cirka två år, och vi bävar redan för reklamkampanjerna.

Detta är inte första gången som någon hävdat att de uppfunnit medicin som bromsar åldrandet, och dessa mediciner har alltid visat sig vara rena bluffen. Skulatjev får dock stöd av en före detta nobelprisvinnare i medicin som med bestämdhet hävdar att den ryske biokemisten är världens bäste forskare inom sitt område.

Själva är vi dock skeptiska och fortsätter att äta rätt och träna, och leva ett allmänt bra liv. Någon mer effektiv genväg till att förlänga ungdomen lär vi aldrig få se.

5 svar på ”Ett piller som bromsar åldrandet sägs vara på väg”

Det finns bara två saker att välja på i denna fråga,när det gäller mitt framtida liv och hälsa.
Aktivt botemedel mot åldrandet på medicinsk väg,eller aktiv dödshjälp på medicinsk väg. Jag väljer självklart det förstnämnda,men får jag inte det,så blir det -det sistnämnda.

”Någon mer effektiv genväg till att förlänga ungdomen lär vi aldrig få se.”

Föryngringspiller som halverar den biologiska åldern kommer att finnas ute på marknaden om 2-3 år enligt världsledande åldersforskare på Harvard University

Och nu har det gått 2 år sedan denna artikel skrevs men något föryngring spiller ute på marknaden syns fortfarande inte till.

Det har gått 4 år…

Fortfarande inget föryngring spiller och nu är det 2017

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: