En GI matkasse årets julklapp 2011 – här kan du handla nyttiga matkassar

HUI har äntligen utsett årets julklapp 2011. Det blev en matkasse. Vi tycker detta är ett lite märkligt beslut eftersom många ännu inte har tillgång till denna tjänst. Dock så växer det och fler och fler aktörer erbjuder hemleverans av mat via en online-beställning.

Det finns emellertid många onyttiga alternativ även på nätet, men vår favorit är helt klart GI-boxen som erbjuder nyttig och färdiglagad mat direkt till dörren. Varannan vecka får du en leverans med färdiglagade och nyttiga GI-luncher och middagar. Vi vill alltså lägga till ett GI till utmärkelsen årets julklapp. GI-boxen är den perfekta matkassen för dig som vill gå ner i vikt eftersom alla luncher och middagar som levereras i matkassen är optimerade för att öka förbränningen, och portionerna är kalorisnåla och innehåller nyttiga fetter, långsamma kolhydrater och mycket proteiner.

En matkasse blev årets julklapp 2011

Det råder ingen tvekan om att detta koncept med att leverera nyttiga råvaror med tillhörande recept, eller som i detta fall djupfrysta färdiga portioner, till dörren fungerar för att gå ner i vikt. Hollywoodstjärnor har använt sig av den bekväma principen långt innan tjänsten fanns tillgänglig för gemene man. GI-boxen erbjuder också en viktgaranti som innebär att om du inte gått ner i vikt fyra veckor efter att du börjat prenumerera på tjänsten så erbjuds du personlig coaching via mail eller telefon. De hjälper dig då att analysera dina matvanor och träning för att du ska kunna uppnå dina mål.

Ola Lauritzon, som är en av Sveriges mest kända experter inom GI står för alla recepten på de färdiga maträtterna som ingår i boxen. I nuläget levereras endast denna matkasse med GI-produkter till Linköping, Malmö, Stockholm, Göteborg, Norrköping, Uppsala och Västerås. Listan med orter växer dock hela tiden.
Det finns flera andra alternativ på nätet som erbjuder mer eller mindre färdiga matkassar. Många erbjuder endast råvarorna samt recept. För många som vill uppnå viktminskning innebär dock dessa koncept att de ändå misslyckas eftersom de inte har några begrepp om hur stor en portion egentligen ska vara.

%d bloggare gillar detta: