Tips på bra träning, kost, och allmänna hälsotips på Google plus

För några månader sedan lanserade Nyttigt.eu en Facebook-sida, och när Google nyligen lanserade sin liknande tjänst Google+ för företag så skapade vi en sida även där. Lägg gärna till oss i dina kretsar.

Facebook är mer lämpat för tävlingar etc. medan Google plus kommer att fokusera mer på nätverkande. På dessa sidor är det tänkt att man ska nätverka, knyta kontakter och starta olika typer av samarbete. En Google plus sida för kunderna närmare företag och märken eftersom hela upplägget är som gjort för en mer personlig diskussion.

Oavsett om du är en privatperson som är intresserad av hälsa i allmänhet eller arbetar inom hälsosfären på det ena eller andra sättet är du välkommen att lägga till Nyttigt.eu på Google plus och starta en dialog med oss!

I den nära framtiden kommer vi att börja publicera unikt innehåll på vår Google plus-sida, dvs. artiklar, bilder och videos som enbart återfinns på Google plus.

I nuläget är Google plus inte en så utbredd tjänst och det kommer ta lång tid innan den kan konkurrera med Facebook och Twitter, men räkna med att i framtiden kommer detta sociala medium, tack vare att den utnyttjar Googles övriga söktjänster, bli en riktigt stor mötesplats på nätet!

%d bloggare gillar detta: