Inspirerande träningsvideo på hur man kan uppnå en perfekt fysik genom att träna naturligt

Att träna naturligt är en av de stora trenderna inom träningsindustrin, och har varit det i ett par år nu. Fransmannen Erwan Le Corre har upphöjt sin träning i naturen till en ren konstform. Han hänger från trädgrenar, springer barfota genom snårig terräng, klättrar i berg, simmar och springer på stranden.

Många har insett att den naturliga träningen är mycket effektiv eftersom den aktiverar stödmuskler som man använder i riktiga livet (hej då vadmaskin och bicepsmaksin) samtidigt som den ger en riktigt snygg lite karg och naturligt rippad look.

Dessutom kostar det inget att träna sina muskler ute i naturen.Och man får sig en dos av naturligt ljus och luft som ger ytterligare energi!


Den inspirerande träningsvideon kan du se nedan:

Var dock lite försiktig innan du ger dig ut för ett träningspass i naturen…fötter som är vana vid skor är ömtåliga, och grenar kan spricka!

Om du bestämmer dig för att träna på ett naturligt sätt är det också att rekommendera att du äter en naturlig och bra kost! Att klättra i träd och springa barfota genom skogen avslutas under inga omständigheter med en ett besök på McDonald´s!

Fler tips på inspirerande träningsvideos

Om nedanstående video inte inspirerar dig kommer inget göra det…

Denna video visar hur en ung man tränar hårt för att ta sig till den hårda amerikanska proffsligan NFL. I bakgrunden hörs ett motivationstal av legendaren Ray Lewis som hade en lång och framgångsrik karriär i Baltimore Ravens.

%d bloggare gillar detta: