Nyttig FiberPasta och FitnessCaffé

Nyttig FiberPasta

Vi har precis testat ett par nya delikatessprodukter i hälsans tecken, som vi vill rekommendera.

Den första produkten är en mycket god italiensk FiberPasta. Pastan rekommenderas för diabetiker av italienska hälsoministeriet. Pastan, som dessutom innehåller 20 % färre kalorier än vanlig pasta, säljs bland annat på apoteket i Italien. Det som gör pastan unik bland alla fiberpastor är dock att den smakar, riktigt, riktigt bra!

Det finns andra former av nyttig pasta ute på marknaden men, handen på hjärtat, så smakar de flesta våt kartong. Denna rörformade FiberPasta har dock det där perfekta tuggmotståndet, ”al dente” och smakar mycket gott! Den passar extra bra till tjocka såser.

Man rekommenderar tre koppar FitnessCaffé om dagen

FitnessCaffé är en mycket ovanligt typ av kaffe. Det ena paketet, ”original” innehåller bland annat nyttiga örter och kryddor som kardemumma, lakritsrot, grönt te, pepparmint, gurkmeja, apelsin och anis.

Den andra sorten med hälsosamt kaffe heter ”Energins” och innehåller nyttigheter som ginseng, rysk rot, lakritsrot, kummin, koriander och kryddnejlika!

Doktor Magnus Nylander som bland annat varit kostrådgivare åt framgångsrika idrottare som Björn Dählie och Therese Alshammar har undersökt antioxidant kapaciteten i FitnessCaffé och fick mycket goda resultat (fattas bara annat med det innehållet). Det är sedan tidigare känt att även vanligt kaffe innehåller mycket nyttiga ämnen.

Såväl det nyttiga kaffet som FiberPastan importeras till Sverige av LaPrima Classe Scandinavia AB och skall finnas i välsorterade butiker med hälsokost.


4 svar på ”Nyttig FiberPasta och FitnessCaffé”

Det låter gott,så det skulle vara väldigt kul att få vinna

Produkterna är väldigt goda! Lovar.

Vad kul tävling

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: